menu
Velika podjetja in industrija

Veliki poslovni odjemalec je odjemalec, ki ni gospodinjski odjemalec in ima priključno moč nad 43 kW (pri tem pa ima lahko odjemalec več merilnih mest, katerih seštevek priključne moči na poslovnem odjemu presega 43kW).

Kot izkušen dobavitelj električne energije tako v Sloveniji kot na drugih trgih, našim kupcem zagotavljamo svetovanje pri sklenitvi pogodbe in izboru storitev, v skladu z vašimi potrebami. Nudimo možnost enotnega računa elektrike in plačila uporabe distribucijskega omrežja, kar vam bo prihranilo veliko dragocenega časa ter možnost nakupa elektrike iz obnovljivih virov, s čimer boste neposredno vplivali na prijaznejše okolje in na učinkovito rabo električne energije.

Pri izboru električne energije iz obnovljivih virov vam kot družbeno odgovornemu podjetju enkrat letno izdamo certifikat, ki je odraz vaše ozaveščenosti.

Specializirani smo tudi na področju nakupa po "korakih" - tranše, kjer lahko s pomočjo naše lastne aplikacije HEPI Trader, sami oblikujete ceno električne energije in si zagotovite kar najboljšo ponudbo za vaše podjetje.


Tukaj lahko najdete Splošne pogoje za dobavo električne energije velikim poslovnim odjemalcem in cenik storitev za velike poslovne odjemalce.

SPLOŠNI POGOJI
CENIK STORITEV

Pošljite povpraševanje in prejmite informativno ponudbo!